2010-2009- syntyneet

Valitse neljästä eri teemasta itsellesi sopiva.  Ryhmät rakennetaan näiden teemojen, kaveritoiveiden ja ikäryhmien perusteella. Voit myös tarkentaa tai toivoa jotain lajia seuraavassa kohdassa.

Leirin vapaa-ajalla pääsee myös mahdollisesti kokeilemaan joitain lajeja, jos sinulla ei ole sitä omassa ohjelmassasi.

Tarkemmat teemojen lajisisällöt löydät leirin etusivulta ja sivuvalikosta.

Huom! Paikkoja rajoiteutusti. Maximissaan 40 lasta/ teema.

Leiriteemat/lajit, valitse yksi *
Saako lastanne kuvata tai haastatella leirillä? Lehteen, nettiin tai someen *

Perinteistä Tykkimäkipäivää ei järjestetä leirin aikana, mutta perjantai 7.8. on vapaaehtoinen Tykkimäkipäivä. Leiriläiset voivat siis halutessaan mennä Tykkimäkeen. KymLi ei ole vastuussa lapsista Tykkimäestä.

Kiinnostuneille ilmoitetaan myöhemmin miten ranneke hankitaan ja mikä on rannekkeen hinta. Myös ruokailusta pyritään saamaan erikoishinta. 

Koronasta johtuen näitä tietoja ei vielä ole saatavilla.

Olemme kiinostuneita Tykkimäen ranneketarjouksesta perjantaille 7.8.? *

Varsinainen leiritoiminta ryhmien kanssa alkaa kello 10:00, mutta lapsen on mahdollista tulla leirille valvottuun ja ohjattuun aamutoimintaan mukaan kello 8:00-10:00.  Jos lapsesi tulee jo aamutoimintaan mukaan, ilmoita siitä tässä. Jos lapsesi tulee joka päivä tai joku päivä vasta kello 10:00, sitä ei tarvitse ilmoittaa.

Lähempänä leiriä saatte leirikirjeen, jossa on tietoa tästä tarkemmin. Jos tämä tieto, muuttuu teidän osalta lähempänä leiriä (ilmoittautumisen jälkeen), informoikaa siitä.

Valvottu ja ohjattu aamutoiminta

Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen kuittauksen myös sähköpostiisi. Sähköpostissa näkyy lomakkeelle lähettämäsi tiedot. Sähköposti tulee osoitteesta yhdistysavain.fi

Peruutusehdot:

- Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 18.7. mennessä

- 19.7. - 3.8. aikavälillä tehdyistä peruuttuksista palautetaan 50 %

- 4.8. jälkeen maksua ei palauteta