Näytteilleasettajat

Foorumin 1. kerroksen galleria tilassa tähän mennessä ilmoittautuneet näytteileasettajat esillä alla. Näyttelyihin voit tutustua seminaarin tauoilla.

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheilutoimijoiden kehittämä uusi innovatiivinen mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä lisätään ja monipuolistetaan jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä. Mobiilikorttina ladattavan Urheilukortin avulla käyttäjä saa pääsylippuja tapahtumiin alennuksella ja osan lipun hinnasta voi ohjata suoraan haluamalleen seuralle, lajiliitolle, Olympiarahastoon ja Paralympiarahastoon.

 

Asiakkaalle kortti kustantaa 69 euroa, johon sisältyy viisi tapahtumaa. Vaihtoehtona on myös kahden tapahtuman kortti, joka maksaa vain 29 euroa Mitä ne sitten ovat, sen jokainen päättää itse. Kortti on voimassa vuoden ostosta, ja ylärajaa pakettien latauskerroille ei ole. Kuluttaja voi valita mobiilisovelluksen kalenterista mihin haluaa korttiin sisältyvät pääsylippunsa käyttää.

 

Seuroille ja tapahtumille korttiin liittyminen on maksutonta.

https://www.urheilukortti.fi/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Fibion on hyvinvointiteknologian innovaatio, jonka juuret perustuvat Jyväskylän yliopiston liikuntabiologiseen tutkimustyöhön. Pyrkimyksenämme on vähentää istumisesta aiheutuvia haittavaikutuksia yksilön sekä yhteisön tasolla sekä edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja aktiivista elämäntapaa.

Fibion-sensori kerää kiihtyvyysanturitekniikkaa hyödyntäen tietoa reiden liikkeestä ja mitatusta datasta laaditaan tarkka kartoitus arjen aktiivisuussisällöstä valveillaoloaikana. Fibion tunnistaa luotettavasti istumisen ja seisomisen määrän sekä eri intensiteetin liikkumisen ja pyöräilyn. Sensoria kuljetetaan noin viikon ajan housujen etutaskussa, iholle kiinnitettynä tai reisipannassa. Teemme analyysipalvelun välityksellä ns. avaimet käteen -mittauksia erilaisissa projekteissa ja -hankkeissa, lisäksi tarjoamme analytiikkaamme terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten käyttöön leasing- palvelun sekä laitemyynnin kautta.

Tavoitteenamme on, että analytiikkamme voisi tulevaisuudessa olla kiinteä osa sote-ammattilaisten arkea ja työkalupakkia.

 

https://fibion.fi/

 

Lappset Group Oy luo leikin ja liikunnan elämyksiä kaiken ikäisille. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

Arvot: 
Kasvu on intohimomme. | Vastuullisuus on geeneissämme. | Kunnioita ja motivoi. | Onnistuminen on ilomme.


https://www.lappset.fi/ Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme luomaan onnellisempia ja terveellisempiä yhteisöjä. Pyrimme siis tarjoamaan parhaat leikki- ja kuntoiluratkaisut, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn kaikilla mittareilla.

Kaikki ovat tervetulleita. Leikkipuistomme ja ulkokuntoilupaikkamme on suunniteltu tarkoituksella kaiken kykyisille. Kaikki huomioivan suunnittelun ansiosta kohteemme tarjoavat esteetöntä leikkiä ja esteetöntä kuntoilua kaikille. Tämä on vain reilua.

Tutustu laajaan ulkoleikki- ja ulkokuntoiluvälineiden valikoimaamme ja voit alkaa kuvitella seuraavaa ulkoaluettasi.

https://www.kompan.com/fi/fi


Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelma tarjoaa nuorille, opiskelijoille ja aikuisille mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja rahoitusta kouluttautumiseen, opiskeluun tai harjoitteluun ulkomailla. Lisäksi ohjelma tarjoaa oppilaitoksille ja organisaatioille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kansainvälisten kumppaniensa kanssa. Tutustu tarkemmin, mitä plussaa sinä voit Erasmus+ -ohjelmasta saada!


Yli 300 000 suomalaista on osallistunut Erasmus+ -ohjelman ja sitä edeltävien ohjelmien tukemiin ulkomaanjaksoihin vuodesta 1992 lähtien. Ohjelman avulla osallistujat ovat kehittäneet kielitaitoaan, kansainvälistä osaamistaan ja yhteistyötaitojaan. Oppilaitokset ja organisaatiot ovat muun muassa vaihtaneet hyviä käytänteitä, kehittäneet yhteisiä opintojaksoja, luoneet uusia toimintamalleja ja menetelmiä, kehittäneet nuorisotyön käytäntöjä ja edistäneet eurooppalaista liikunta- ja urheilupolitiikkaa yhteistyössä kansainvälisten kumppaniensa kanssa.


https://www.oph.fi/fi/kehittaminen-ja-kansainvalisyys/erasmus-ohjelma-2021-2027


”Kouvola – Kaakkois-Suomen keskus; aktiivisten kaupunki keskel kaikkee”

Kouvola on urheilukaupunki, monessakin mielessä. Kaupungissa saat helposti sykkeen nousuun niin hiihtoladuilla, kuin laskettelurinteessä, mutta myös penkkiurheilu on Kouvolassa arvostettua kansanperinnettä. Omiamme me on tykätty kannustaa innokkaasti, mutta rehdin asiallisesti. Silloin kun saadaan vieraita kisailemaan paikallisille näyttämöille, niin vieraat otetaan avosylin vastaan ja heidät toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi.

Liigajoukkueiden suhteen Kouvolassa tilanne on lievästi sanottuna herkullinen. Kaupungista löytyy liigajoukkueita niin jääkiekon, pesäpallon, kuin koripallon saralta, eli Kouvolassa nautitaan ympäri vuoden parhaasta mahdollisesta penkkiurheilusta. Kiireisellä viikolla hallilta ehtii hädin tuskin kotiin kääntymään.

Kouvola on edelläkävijä monella liikunnallisen elämäntavan mallilla. Meillä on kaikki varhaiskasvatus yksiköt saaneet liikunnallisuus koulutusta, olemme olleet alusta asti kaikilla kouluilla Liikkuva koulu -mallissa mukana, meillä toimii aktiivinen Kouvolan malli harrastamistoiminnassa sekä meillä on mm. erittäin laajasti rakennettu luontoliikuntaverkosto. Liikunta on iso osa Kouvolan arkea ja juhlaa. Tervetuloa foorumiin kaupunkiimme ja tutustumaan #urheilukaupunki Kouvolan näyttelyosastolle.

https://www.kouvola.fi 


Ikäinstituuttia ylläpitää säätiö, joka perustettiin vuonna 1971 edistämään hyvää vanhuutta.

Ikäinstituutti on kolmannella sektorilla toimiva asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää hyvää vanhenemista tutkimuksen, kehittämisen ja koulutuksen keinoin. Ikäinstituutin keskeisenä tarkoituksena on ikäihmisten toimintakyvyn ja osallisuuden edistäminen, ja tärkeimmät asiantuntemusalueet liittyvät iäkkäiden liikuntaan ja mielen hyvinvointiin.

Kannustamme järjestöjä ja kuntia konkreettiseen yhteistyöhön sosiaali-, terveys-, liikunta-, opetus- ja kulttuuritoimen kesken. Ikäinstituuttia ylläpitää Ikäinstituutin säätiö ja päärahoitus toimintaan tulee Veikkaukselta. Eri hankkeisiin saadaan rahoitusta myös muista lähteistä kuten ministeriöistä.

https://www.ikainstituutti.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠