Näytteilleasettajat

Foorumin 1. kerroksen galleria tilassa tähän mennessä ilmoittautuneet näytteileasettajat esillä alla. Näyttelyihin voit tutustua seminaarin tauoilla.

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheilutoimijoiden kehittämä uusi innovatiivinen mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä lisätään ja monipuolistetaan jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä. Mobiilikorttina ladattavan Urheilukortin avulla käyttäjä saa pääsylippuja tapahtumiin alennuksella ja osan lipun hinnasta voi ohjata suoraan haluamalleen seuralle, lajiliitolle, Olympiarahastoon ja Paralympiarahastoon.

 

Asiakkaalle kortti kustantaa 69 euroa, johon sisältyy viisi tapahtumaa. Vaihtoehtona on myös kahden tapahtuman kortti, joka maksaa vain 29 euroa Mitä ne sitten ovat, sen jokainen päättää itse. Kortti on voimassa vuoden ostosta, ja ylärajaa pakettien latauskerroille ei ole. Kuluttaja voi valita mobiilisovelluksen kalenterista mihin haluaa korttiin sisältyvät pääsylippunsa käyttää.

 

Seuroille ja tapahtumille korttiin liittyminen on maksutonta.

https://www.urheilukortti.fi/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Fibion on hyvinvointiteknologian innovaatio, jonka juuret perustuvat Jyväskylän yliopiston liikuntabiologiseen tutkimustyöhön. Pyrkimyksenämme on vähentää istumisesta aiheutuvia haittavaikutuksia yksilön sekä yhteisön tasolla sekä edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja aktiivista elämäntapaa.

Fibion-sensori kerää kiihtyvyysanturitekniikkaa hyödyntäen tietoa reiden liikkeestä ja mitatusta datasta laaditaan tarkka kartoitus arjen aktiivisuussisällöstä valveillaoloaikana. Fibion tunnistaa luotettavasti istumisen ja seisomisen määrän sekä eri intensiteetin liikkumisen ja pyöräilyn. Sensoria kuljetetaan noin viikon ajan housujen etutaskussa, iholle kiinnitettynä tai reisipannassa. Teemme analyysipalvelun välityksellä ns. avaimet käteen -mittauksia erilaisissa projekteissa ja -hankkeissa, lisäksi tarjoamme analytiikkaamme terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten käyttöön leasing- palvelun sekä laitemyynnin kautta.

Tavoitteenamme on, että analytiikkamme voisi tulevaisuudessa olla kiinteä osa sote-ammattilaisten arkea ja työkalupakkia.

 

https://fibion.fi/

 

Lappset Group Oy luo leikin ja liikunnan elämyksiä kaiken ikäisille. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna.

https://www.lappset.fi/ 
Autamme sinua toteuttamaan parhaat leikki- ja ulkokuntoiluratkaisut, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn kaikilla mittareilla. 

Olemme alallamme globaali markkinajohtaja ja tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme luomaan terveempiä ja onnellisempia yhteisöjä.

https://www.kompan.com/fi/fi


Erasmus+ Sport -eurooppalaista yhteistyötä  

Erasmus+ Sport -hankkeissa jaat hyviä käytäntöjä ja menetelmiä, vahvistat verkostoja tai pilotoit uusia toimintamalleja yhdessä eurooppalaisten hankekumppanien kanssa. 

Hankkeen avulla voitte edistää mm. valmentajien osaamista, vapaaehtoistoiminnan kehittämistä, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, osallisuutta tai terveysliikunnan käytäntöjä. 

Hankkeissa voitte puuttua myös urheiluelämän kielteisiin ilmiöihin kuten ottelumanipulaatioon, dopingiin, väkivaltaan ja syrjintään. Lisäksi voitte parantaa urheilun hyvää hallintoa ja urheilijoiden kaksoisurien tukemista.

Erasmus+ -ohjelmaan osallistuminen kasvattaa ruohonjuuritason organisaatioiden valmiuksia toimia kansainvälisesti. Yhteistyö luo myös mahdollisuuksia kehittää oman organisaation toimintaa ja nähdä se uudessa valossa.

Me autamme alkuun & matkan varrella -tervetuloa mukaan!


https://www.oph.fi/fi/kehittaminen-ja-kansainvalisyys/erasmus-ohjelma-2021-2027


”Kouvola – Kaakkois-Suomen keskus; aktiivisten kaupunki keskel kaikkee”

Kouvola on urheilukaupunki, monessakin mielessä. Kaupungissa saat helposti sykkeen nousuun niin hiihtoladuilla, kuin laskettelurinteessä, mutta myös penkkiurheilu on Kouvolassa arvostettua kansanperinnettä. Omiamme me on tykätty kannustaa innokkaasti, mutta rehdin asiallisesti. Silloin kun saadaan vieraita kisailemaan paikallisille näyttämöille, niin vieraat otetaan avosylin vastaan ja heidät toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi.

Liigajoukkueiden suhteen Kouvolassa tilanne on lievästi sanottuna herkullinen. Kaupungista löytyy liigajoukkueita niin jääkiekon, pesäpallon, kuin koripallon saralta, eli Kouvolassa nautitaan ympäri vuoden parhaasta mahdollisesta penkkiurheilusta. Kiireisellä viikolla hallilta ehtii hädin tuskin kotiin kääntymään.

Kouvola on edelläkävijä monella liikunnallisen elämäntavan mallilla. Meillä on kaikki varhaiskasvatus yksiköt saaneet liikunnallisuus koulutusta, olemme olleet alusta asti kaikilla kouluilla Liikkuva koulu -mallissa mukana, meillä toimii aktiivinen Kouvolan malli harrastamistoiminnassa sekä meillä on mm. erittäin laajasti rakennettu luontoliikuntaverkosto. Liikunta on iso osa Kouvolan arkea ja juhlaa. Tervetuloa foorumiin kaupunkiimme ja tutustumaan #urheilukaupunki Kouvolan näyttelyosastolle.

https://www.kouvola.fi Osaamista terveysliikunnan edistämiseen 

UKK-instituutti on terveys- ja liikunta-alalla toimiva yksityinen tutkimus- ja asiantuntijakeskus. UKK-instituutin tehtävänä on edistää väestön terveyttä ja toimintakykyä vähentämällä liikkumattomuutta, liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia sekä lisäämällä terveysliikuntaa. 
 
UKK-instituuttia ylläpitää Urho Kekkosen Kuntoinstituuttisäätiö. Instituutti perustettiin vuonna 1980, mutta varsinaisesti toiminta alkoi vuonna 1984 toimintatilojen valmistuttua Tampereen Kauppiin. Säätiöön kuuluvat UKK-instituutin lisäksi Tampereen urheilulääkäriasema ja UKK Terveyspalvelut Oy. 

Säätiön hallituksessa ovat edustettuina muun muassa sosiaali- ja terveysministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, Tampereen kaupunki ja Tampereen yliopisto. 

UKK-instituutti on sosiaali- ja terveysministeriön asiantuntijakeskus terveysliikunnan alalla. 

https://ukkinstituutti.fi/ Liikunnan aluejärjestöt

Liikunnan aluejärjestöt toimivat viidentoista aluejärjestön voimin eri puolella Suomea. Järjestöjen perustehtävänä on suomalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan ja urheilun avulla. Lisäksi tehtävänä on liikuntakulttuurin elinvoimaisuuden ja monipuolisuuden varmistaminen - erityisesti paikallisella tasolla. 

Yhteiskuntavaikuttamisella edistämme alueidemme liikunta- ja urheilutoimijoiden ja vapaaehtoistoiminnan yleistä arvostusta ja toimintaedellytyksiä. Lisäksi vaikutamme liikunta- ja urheilukulttuurin yleiseen kehitykseen maakunnassa. 

Lue lisätietoja aluejärjestöjen toiminnasta.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Latu- ja retkeilykartat sekä reaaliaikainen kunnossapitotieto

Palvelu näyttää latu- tai retkeilykartan ja kertoo hiihtäjille ja vaeltajille reittien kunto- ja kohdetiedot ennen lenkille lähtöä. Voit valita esimerkiksi pohjustetut ladut näkyviin kartassa eri värillä kuin valmiit ladut. Kunnossapitotiedot näkyvät työnjohdolle reaaliajassa ja käyttäjille viivästettynä. Ylläpito hallitsee, mitä kunnossapitotietoja näytetään julkisesti ja mitä ei.

Fluent Outdoorsissa voidaan tarkastella useita erilaisia liikuntapaikkoja. Kuntalaisille sekä kesä- että talviliikuntapaikkojen kunnossapidon seuraaminen on helppoa julkisen näkymän kautta joko selaimella tai matkapuhelimella. Ylläpitäjä ja työnjohto voivat lisäksi hyödyntää monipuolisia kartta- ja raporttinäkymiä selaimella tai järjestelmään kuuluivalla mobiilisovelluksella.

https://www.fluentprogress.fi/fluent-outdoors-latutilanne-ja-liikuntapaikat 

LIIKKUVA AIKUINEN -OHJELMA – AKTIIVISUUS ON UUSI NORMAALI

Liikkuva aikuinen -ohjelma on olemassa, jotta jokaisen työikäisen elämässä aktiivisuus olisi uusi normaali ja liikkumisella olisi parempi asema yhteiskunnassa.
Tavallinen arki on täynnä hetkiä, joissa sinulla on valta valita aktiivisuus.

Katso askeleet liikkuvaan arkeen >

Tavoitteemme:

1: Jokaisessa kunnassa on suositusten mukaista liikuntaneuvontaa, ja jokainen saa tukea liikunnallisen elämäntavan löytämiseksi.

2: Riittävä fyysinen kunto ja liikkuminen nähdään työkyvyn avaintekijänä.

3: Liikkuva aikuinen -brändin tunnistaa valtaosa suomalaisista.