Jäsenseuroille|Työhuone

Terveysliikunta

Ajankohtaista

Kuntokoulu alkaa! (26.3.2018)
KKI-ohjelman hanketukea voidaan myöntää paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin.
Oletko kiinnostunut putkirullauksesta? Omistatko putkirullan, mutta et osaa sitä käyttää? Haluaisitko uusia vinkkejä kehonhuoltoon?
KKI-hanketukihaku on nyt auki! Haku on auki syyskuun ajan, 1.–30.9.2017.
Aikuisliikunnan ohjaajille: Tervetuloa liikuttajaksi -koulutus ma 20.2.2017 Perustietoa kuntoliikkujille ja aikuisliikunnan ohjaajille! Haluatko vinkkejä itsesi ja lähipiirisi liikuttamiseen? Kaipaatko tietoa aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta? Oletko kiinnostunut toimimaan ohjaajana aikuisliikkujien parissa? Haluatko edistää liikunnallista elämäntapaa lähipiirissäsi tai työpaikallasi? Tervetuloa liikuttajaksi -koulutuksen sisältö on rakennettu aikuisliikkujien tarpeet huomioiden. Se tarjoaa perustietoa aikuisten kunto- sekä terveysliikunnasta ja sopii sitä kautta hyvin kuntoliikkujalle oman liikkumisen tueksi. Samalla koulutus tarjoaa osallistujille ideoita aikuisliikunnan ohjaamiseen ja suunnitteluun sekä vinkkejä ryhmän hallintaan.
Jälleen on se aika vuodesta, kun KKI-hanketukea on haettavissa aikuisten terveyttä edistävään liikuntaan. Hakuaika 1.-30.9.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea viidelle terveysliikuntahankkeelle Kymenlaaksoon, yhteensä 7 200 euroa.
RSS ATOM