Jäsenseuroille|Työhuone

Seurakysely 2017

 

 

Hyvä seuratoimija!

 

Liikunnalla ja urheilulla on nyt kysyntää enemmän kuin ehkä koskaan!

Kymenlaakson Liikunta selvittää maakunnan seurojen ja seuratoimijoiden tarpeita ja haluja yhteisen toiminnan kehittämiseen uudistuvassa Suomessa.

Selvityksen tulokset ohjaavat palveluitamme maakunnan liikuntaan ja urheiluun.

Ole mukana kehittämässä toimintaamme ja sitä kautta saamassa parempia palveluita myös itsellesi / seurallesi!

Vastaa alla olevasta linkistä sähköiseen kyselyyn viimeistään 3.12.2017.

Arvomme kaikkien vastaajien kesken yhden illalliskortin maakunnalliseen urheilugaalaan 26.1.2018 sekä viisi inbody kehonkoostumusmittausta toimistollamme

Sähköinen kysely löytyy alta.

Kiitos vaivannäöstä ja liikunnallisen hyvää alkavaa talvea!

Lisätietoja: Tommi Lehtinen / 040 582 6706 / tommi.lehtinen(a)kymli.fi

 

(Emme ole arvioineet kuinka kauan vastaaminen kestää, koska osa käyttää enemmän aikaa vapaisiin kohtiin ja osa ei täytä niihin mitään. Sivua alas rullaamalla näet kaikki kysymykset, joihin voit ns. "varautua" vastamaan. Kaikki kysymykset näkyvät tällä sivulla, eikä ole alasivuja tms.)

KYSELYLOMAKE

 Mistä koulutuksista seuranne olisi kiinnostunut?

 Jos vastasit kyllä, pyydä apua KymLiltä hakemuksen valmisteluun

Aikuisliikuntatoiminnalla seuralla on mahdollisuus laajentaa toimintaansa, saada lisää harrastajia, jäseniä ja talkoolaisia ja tätä kautta myös parantaa taloudellisia resursseja.

 Olympiakomitea on valmistellut yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa uutta seurojen laatuohjelmaa. Laatuohjelman tavoitteena on toimia seuratoiminnan kehittämisen välineenä.

Laatuohjelman avulla autetaan seuroja kehittymään eri osa-alueilla, joita ovat laadukas lasten urheilu, huippu-urheilu ja aikuisten harrasteliikunta.

Ajatuksena on, että seura voi erikoistua laadukkaaseen lasten urheiluun, huippu-urheiluun tai aikuisten harrasteliikuntaan tai vaikka kaikkiin osa-alueisiin seuran omista tarpeista riippuen. Tärkeänä näkökulmana kehittämisessä ovat urheilijan ja liikkujan tarpeet.

 JOS HALUAT OSALLISTUA ARVONTAAN, NIIN LISÄÄ YHTEYSTIEDOT