Jäsenseuroille|Työhuone

Ajankohtaista

Postiosoitteemme on jatkossa sama kuin käyntiosoite, eli Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola (Ässätorni). Muutathan siis PL 43 osoitteen nykyiseen. Kiitos.
Uuden EU-henkilötietoasetuksen siirtymäaika päättyy ja soveltaminen alkaa 25. päivä toukokuussa 2018!
Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen vietti tiistaina 30.1 koko päivän maakunnassa kisakiireistä huolimatta.
Kymenlaaksoon on laadittu Kymenlaakson Liiton aloitteesta seurojen ja kuntien liikuntatoimien edustamalla työryhmällä maakunnallinen huippu-urheilustrategia vuosille 2018 - 2023. Strategian tavoite on parantaa kymenlaaksolaisten menestystä huippu-urheilussa.
Kymenlaakson Liikunta järjesti yhteistyössä Kymenlaakson liiton ja Veikkaus Oy:n kanssa järjestyksessään 13.kerran maakunnallisen liikunnan ja urheilun palkitsemisjuhlan perjantaina 26.1.2018 Kotkassa Players Sport Barissa.
Kymenlaaksoon on laadittu Kymenlaakson Liiton aloitteesta seurojen ja kuntien liikuntatoimien edustamalla työryhmällä maakunnallinen huippu-urheilustrategia vuosille 2018 - 2023.
Oletko kiinnostunut putkirullauksesta? Omistatko putkirullan, mutta et osaa sitä käyttää? Haluaisitko uusia vinkkejä kehonhuoltoon?
Kymenlaakson Liikunta järjestää yhteistyössä Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien kanssa äänestyksen Kymenlaakson vuoden 2017 parhaasta urheilusaavutuksesta.
Selvitä lähtötasosi kuntotestaustapahtumassa maanantaina 15.1.2018.
Henkilökuntamme hiljentyy Joulun viettoon ja keräämään voimia uudelle liikunnan ja urheilun vuodelle. Toimistomme on kiinni välipäivät 27.-29.1.2017.
RSS ATOM