Jäsenseuroille|Työhuone

Ajankohtaista

Tule mukaan pyöräilemään kesäkuussa ja ole mukana tuomassa ennaltaehkäisevää työtä näkyviin.
Nyt on lupa irrotella ideoita! Helatorstaina vietetään jälleen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää. Tapahtumakartasta löytyy pop up -tapahtumia jo vaikka kuinka, ja määrä vain kasvaa päivä päivältä! Nyt on hyvä hetki kirjata oma tapahtuma ja haastaa muita mukaan. Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivää kannustetaan erityisesti viettämään luonnossa.
UKK-instituutin koordinoiman selvityksen mukaan vähäinen fyysinen aktiivisuus, runsas istuminen ja huono kunto aiheuttavat yhteiskunnalle vähintään 3 miljardin euron vuotuiset kustannukset
Opetus- ja kulttuuriministeriö ja valtion liikuntaneuvosto käynnistävät laajan verkkokuulemisen liikunnasta ja huippu-urheilusta osana liikuntapoliittisen selonteon valmistelua. Verkkokuuleminen on avoinna maaliskuun 28. päivään asti.
Kymenlaakson Liikunta ry järjestää yhteistyössä seurojen kanssa kuntokoulun, jossa pääsee tutustumaan erilaisiin kestävyystyyppisiin liikuntalajeihin ja samalla kohottamaan kuntoa.
Paikalliset seurat ja yhdistykset voivat hakea tukea monipuolisiin liikuntakerhoihin. Rahallista tukea voi saada 500 eur – 2000 eur/alkava kerho/lukuvuosi.
KKI-ohjelman hanketukea voidaan myöntää paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin.
Postiosoitteemme on jatkossa sama kuin käyntiosoite, eli Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola (Ässätorni). Muutathan siis PL 43 osoitteen nykyiseen. Kiitos.
Uuden EU-henkilötietoasetuksen siirtymäaika päättyy ja soveltaminen alkaa 25. päivä toukokuussa 2018!
Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen vietti tiistaina 30.1 koko päivän maakunnassa kisakiireistä huolimatta.
RSS ATOM