Jäsenseuroille|Työhuone

Liikkumisen unelmavuosi huipentuu

6.12.2017

Liikkumisen unelmavuosi huipentuu tänään 6.12., kun Suomi täyttää 100-vuotta. Vuoden aikana on laitettu unelmia liikkeelle mitä erilaisimmissa tempauksissa ja tapahtumissa, joissa on liikkunut tuhansia kymenlaaksolaisia. Kiitos siis kaikille Liikkumisen unelmavuodessa mukana olleille!

Myös yhdistykset ovat päässeet esille, kun PK- ja Ankkuri -lehti ovat julkaisseet perittomien viikkojen keskiviikkolehdissään yhdistysesittelyn. Yhdistys on vuorostaan järjestänyt maksuttoman matalan kynnyksen harjoituksen tai toiminnan esittelyn etenkin niille, joille yhdistys on vieras. Toivottavasti mahdollisimman moni on löytänyt esittelyjen ansiosta uuden harrastuksen tai ainakin tullut tietoiseksi monista mahdollisuuksista, joita kymenlaaksolaiset yhdistykset tarjoavat.

Kymenlaaksossa Liikkumisen unelmavuosi ei kuitenkaan lopu 100-vuotisjuhliin. Tämän päivän (6.12.) PK- ja Ankkuri -lehdistä (s. 27) löytyy Voi hyvin -kalenteri, jossa on 100 ideaa oman hyvinvoinnin edistämiseen seuraaviksi 100 päiväksi. Ota kalenteri talteen, toteuta päiväkohtaiset ideat ja VOI HYVIN!

Voi hyvin -kalenterin löydät pdf-muodossa myös täältä ja kaikki yhdistysesittelyt löydät kootusti täältä.