Jäsenseuroille|Työhuone

Unelmien liikuntapäivä 10.5. lähestyy

8.5.2017

Suomen suurin liikuntatapahtuma Unelmien liikuntapäivä toteuttaa tuhansien toiveita yhdessä ideoimalla ja rohkeasti muita mukaan kutsumalla. Tarjolla on mm. sinivalkoinen keppijumppa, aktiivinen välitunti työikäisille, koko perheen sukellusta, letkajenkkaa 100 hengen voimin ja senioreiden kevätkarkelot.

Vuosi sitten toteutettu ensimmäinen Unelmien liikuntapäivä sai huippusuosion, yhden päivän aikana tapahtumia toteutettiin yli 2000! Tänä vuonna lisäintoa ideointiin tuo Suomen juhlavuosi, mutta päivän ydinajatus on aivan sama: jokaista innostetaan keksimään ja kokeilemaan helppoa, lähellä olevaa liikuntaa.
 
– Unelmien liikuntapäivä tuo erinomaisesti esiin sitä, kuinka iso osa niin arjen liikkumisesta kuin liikunnan ja urheilun harrastamisesta on sen mahdollistama yhteisöllisyys ja yhdessä tekemisen hauskuus. Omanlaisen unelmatapahtuman voi toteuttaa kuka tahansa - paikallinen yhdistys, yritys, urheiluseura, työporukka tai yksityishenkilö. Kun itse tiedetään parhaiten, mikä tuntuu mukavalta ja innostavalta, nyt on tilaisuus kutsua mukaan heitäkin, jotka kokevat liikkumaan lähtemisen kynnyksen korkeammaksi. Unelmien liikuntapäivä 10.5. on avoin kaikille, kiteyttää Matleena Livson Olympiakomiteasta.

Vielä ehtii mukaan - ilmoittakaa tapahtuma verkkopalvelussa
 
Kaikki tapahtumat, niin pienet kuin suuretkin, kannattaa ilmoittaa unelmienliikuntapäivä.fi –palveluun. Oman tapahtuman ilmoittaminen on helppo tapa kutsua myös muita mukaan. Samalla osallistuu Suomen suurimpaan liikuntatapahtumaan ja upeiden palkintojen arvontaan. Unelmienliikuntapäivä.fi -sivuilla olevia materiaaleja, esimerkiksi julisteita, voi vapaasti hyödyntää päivän viestinnässä.

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Suomen Olympiakomitea koordinoi Unelmien liikuntapäivää vuonna 2017 ja se on kuuluu Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaan osana Liikkumisen unelmavuotta 2017.

www.unelmienliikuntapäivä.fi     #unelmienliikuntapäivä