Jäsenseuroille|Työhuone

Matka hyvään kuntoon rekka Kymenlaaksoon

21.4.2017

Työikäinen! Testaa kuntosi ensi viikolla maksutta Kymenlaaksossa Matka hyvään kuntoon rekassa. Katso aikataulu ja varaa aikasi jopa etukäteen!

Matka hyvään kuntoon-rekassa pääsee työikäinen maksutta testauttamaan oman kuntonsa hikoilematta ja hengästymättä. Rekassa testeinä ovat puristusvoima, InBody-kehonkoostumus, vyötärönympärys ja Polar-lepotesti. Kaikista testeistä tehdään yhteenveto kehon kuntoindeksistä. Helposti ja hikoilematta arkivaatteissa toteutettavat kuntotestit on suunnattu kaikille työikäisille. 

Testit näet TÄSTÄ

Testien esittelyvideon näet TÄSTÄ 

Tänä vuonna uutuutena on myös yritysraportti eli yli 15 henkilön työyhteisöt voivat halutessaan tilata etukäteen yritysraportin yhteenvetona koko työyhteisön kunnosta. Yksinyrittäjillä on mahdollisuus saada yrittäjän raportti. Raportit pitää tilata viimeistään kolme (3) arkipäivää ennen testauspäivää täältä.

Rekkaan on mahdollisuus varata etukäteen aika omalle työyhteisölle. Ajanvaraukseen pääset:

TÄSTÄ

Kymenlaaksossa Matka hyvään kuntoon-rekka tulee ensi viikolla! Pysähdysaikataulu on seuraava:

  • ma 24.4.2017 klo 10-18 Haminan tori, Satamakatu 12
  • ti 25.4.2017 klo 10-18 Kotkan tori, Kustaankatu 2
  • ke 26.4.2017 klo 10-18 Jumalniemen K-rauta, Karhula, Jumalniementie 5
  • to 27.4.2017 klo 10-18 Autosalpa Oy:n piha, Kouvola, Kaitilankatu 1
  • pe 28.4.2017 klo 10-17 Kauppakeskus Veturi, Kouvola *, Tervasharjunkatu 1

* SuomiMIes-päivä, jolloin rekan palvelut on suunnattu pelkästään työikäisille miehille. 

Vain miehille

Suosittu Suomi mies seikkailee -kampanjasaa jatkoa. Kutsun seikkailuun on vastaanottanut jo yli 40 000 miestä! Kerran viikossa toteutetaan vain miehille tarkoitettu rekkapäivä SuomiMies seikkailee -hengessä. Miehille suunnattu suomimies.fi-sivusto tarjoaa lisätietoa liikunnan aloittamisesta ja terveellisistä ruokailutottumuksista.

 

Lisätietoja Kymenlaakson kiertueviikosta: Kirsi Kiiskinen, kirsi.kiiskinen(at)kymli.fi, p. 040 4835 405

Valtakunnallinen Matka hyvään kuntoon .kampanja kannustaa työyhteisöt matkalle kohti hyvinvointia ja tuloksellista työyhteisöä. Kampanja koostuu työyhteisöjen johdolle, esimiehille ja yrittäjille suunnatusta Tulosta kohti-tilaisuuksista sekä koko työyhteisölle suunnatusta Matka hyvään kuntoon -rekkakiertueesta. Kampanjan järjestää Kunnossa kaiken ikää -ohjelma yhteistyössä Elon, Eteran, Kevan, Melan, Työelämä 2020 -hankkeen, Suomen Yrittäjien ja Liikunnan aluejärjestöjen kanssa.

Lue lisää täältä.