Jäsenseuroille|Työhuone

100 yhdessä Kymenlaaksossa

Suomi täyttää vuonna 2017 100 vuotta. Juhlimme 100-vuotiasta isänmaatamme liikunnallisissa merkeissä Unelmat liikkeelle -teemalla. Liikkumisen unelmavuosi 2017 on kaikkien suomalaisten liikettä lisäävä kampanja. 

Unelmat liikkeelle on valtakunnallisesti levittyvä tapa toimia, joka innostaa, osallistaa, verkottaa ja rohkaisee kokeilemaan. Tavoitteena on uudella tavalla lisätä liikettä, iloa ja hyvinvointia suomalaisille - saada unelmat liikkeelle. www.unelmatliikkeelle.fi

 

Kymenlaaksossa liikutaan 100 yhdessä -hengessä vuonna 2017. Liikutaan jollain tavoin sadalla yhdessä ja jaetaan kokemukset ja ideat Facebookiin 100 yhdessä Kymenlaaksossa ja käytetään somessa #100yhdessä

Kaupunkilehti Ankkurissa ja PK-lehdessä julkaistaan parittomilla viikoilla yhdistysesittely. Jokainen esille päässyt yhdistys järjestää matalankynnyksen maksuttoman harjoituksen uusille harrastajille. Kaikki yhdistysesittelyt löydät täältä.

Voit myös jakaa kokemuksesi ja ideasi oheisella kortilla (pdf) ja lähettämällä sen joko sähköpostitse toimisto(at)kymli.fi tai Kymenlaakson Liikunta ry Ilmarinkuja 3 45100 Kouvola. 

Kaikki ideat ja kokemukset jaetaan somessa. Ideoiden jakajat osallistuvat automaattisesti kolmen kuukauden välein arvontaan ja lisäksi paras idea palkitaan vielä erikseen. Nyt siis vain rohkeasti kokeilemaan ja lisäämään yhdessä liikettä! 

 

Tutustu myös oman kotipaikkakuntasi liikuntatoimintaan ja lähde rohkeasti mukaan! Ilmoita liikunnallisista tapahtumista joko oman kotikuntasi Unelmat liikkeelle -sivuston tapahtumiin tai Kymenlaaksonyt -palveluun.

Kuntien Unelmat liikkeelle -sivustot:

Kouvola

Kotka

Kaakon kaksikko

Hamina

Pyhtää